+386 1 47 71 704 ventil@fs.uni-lj.si

Biam & Zavarivanje ob praznovanju jubileja

4. aprila, 2024 | Novice

IFAM 2024

NAJVEČJI INDUSTRIJSKI SEJMI NA ZAGREBŠKEM SEJMU

9. – 12. april 2024.

Srečanje najuglednejših razstavljavcev s področja strojnih orodij in najpomembnejših predstavnikov varilne industrije, več kot 340, iz Hrvaške in 28 držav iz celega sveta.

Zagrebški velesejem je od 9. do 12. aprila 2024 gostitelj največjih industrijskih sejmov v zadnjih desetih letih. To potrjujejo številke 11.000 kvadratnih metrov razstavnih površin z več kot 340 razstavljavci iz Hrvaške in 28 držav sveta. To so gospodarstveniki in strokovnjaki, najuglednejši razstavljavci s področja strojnega orodja in najpomembnejši predstavniki varilne industrije iz celega sveta.

Sejmi potekajo v sklopu jubilejnega – 30. mednarodnega sejma varilstva in protikorozijske zaščite VARJENJE. Mednarodni sejem orodij in orodij – BIAM bo že 27. Kontinuiteta izvajanja teh specializiranih sejmov je vsekakor pomembno prispevala k oblikovanju gospodarskega okvira in prispevala k razvoju te specializirane panoge.

IFAM 2024

V štirih paviljonih se bodo v štirih sejemskih dneh predstavljale novosti v svetu industrije, izmenjevale izkušnje in informacije.

Posebnost letošnje izvedbe sejma je Industrijski inkubator. Organizirana je bila prvič z namenom ustvariti edinstven prostor, kjer se bodo predstavljale nove tehnologije, predstavljali poslovni subjekti in poklici, povezovali deležniki, izvajala B2B poslovna srečanja, predvsem pa fakultete in srednje šole. ki izobražujejo za tovrstni poklic, bodo napredovale.

Sejme spremlja bogat strokovni spremljevalni program. Izpostavljamo aktivnosti hrvaškega zavoda za zaposlovanje pri promociji »Ukrepa aktivne politike zaposlovanja v letu 2024 s poudarkom na zelenih – digitalnih delovnih mestih in zaposlovanju ranljivih skupin brezposelnih ter vavčerskega programa za izobraževanje«.

IFAM 2024

V času trajanja sejma bo med drugim potekala 26. mednarodna konferenca o zaščiti materialov in industrijski dodelavi »Kormat 2024«, predavanje »Krepitev aditivne proizvodnje in privabljanje investicij na ravni EU – Projekt optimizacije proizvodnje s tehnikami 3D tiskanja«. in predstavitev “Hiter razvoj prototipov s 3D tehnologijo – primeri dobre prakse”.

Vstopnice že danes lahko kupite na spletni strani https://www.ulaznice.hr/web/regular/33634884

Sejem BIAM sponzorirata Lorsel Group in ZAVARIVANJA Elektroda Zagreb.

Novice

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri