+386 1 47 71 704 ventil@fs.uni-lj.si

IFAM, INTRONIKA, ROBOTIKA 2024

23. januarja, 2024 | Novice

IFAM 2024

Vabljeni na sejem, ki bo potekal od 13. do 15. februarja 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ta strokovni sejem ponuja celovito predstavitev najsodobnejših tehnologij, ki oblikujejo prihodnost industrij. IFAM, INTRONIKA, ROBOTIKA je kraj, kjer se inovacije srečujejo s priložnostmi, izzivi pa najdejo rešitve.

Raziščite najnovejše dosežke na področju avtomatizacije, mehatronike, senzorjev, 3D tiskanja, umetne inteligence, računalniškega vida, tehnologije označevanja itd. Poglejte kaj je novega še v svetu industrijske in profesionalne elektronike ter ostanite na tekočem z razvojem tudi na področju robotike.

V okviru sejma smo za vas pripravili bogat obsejemski program in 3D PRINT razstavo.

IFAM 2024

Obisk IFAM, INTRONIKA, ROBOTKA 2024 ne bo le razširil vašega razumevanja industrije, temveč tudi zagotovil platformo za vzpostavitev dragocenih stikov s strokovnjaki in podjetji, ki so v ospredju tehnološkega napredka.

Novice

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri