+386 1 47 71 704 ventil@fs.uni-lj.si

Odprta fakulteta – dogodek za poslovno mreženje s člani Obrtno-podjetniške zbornice Slovenija

17. januarja, 2024 | Novice

ROSUS 2024

V torek, 6. februarja 2024 bo na Fakulteti za strojništvo, Univerze v Ljubljani potekal dogodek »ODPRTA FAKULTETA – dogodek za poslovno mreženje članov Obrtno-podjetniške zbornice Slovenija«, ki bo namenjen spoznavanju Fakultete za strojništvo in njenih laboratorijev ter poslovnemu mreženju članov OZS z njihovimi raziskovalci. Cilj srečanja, ki ga organizirata Odbor za znanost in tehnologijo pri OZS ter UL, Fakulteta za strojništvo, je okrepiti sodelovanje in odgovoriti na konkretne izzive s katerimi se srečujejo mala podjetja in obrtniki, člani OZS. Fakulteta bo najprej predstavila svoje delovanje in organiziranost, sledili pa bodo ogledi 13 laboratorijev in individualni pogovori z raziskovalci.

Udeleženci dogodka boste lahko obiskali laboratorije Fakultete za strojništvo, prisluhnili njihovim predstavitvam, predstavniki laboratorijev pa bodo na voljo tudi za vaša vprašanja. Tako boste bolje spoznali našo fakulteto ter dobili vtis o znanstveno-raziskovalni dejavnosti, ki poteka pri nas.

Predstavitvam bo sledil voden ogled laboratorijev v dveh sklopih. Ob prijavi si boste torej izbrali en sklop, glede na vaše želje in potrebe. Vsaka od skupin imela na voljo približno 15 do 20 min/laboratorij in dovolj časa za prehod iz ene na drugo lokacijo.

Na podlagi vnaprej izraženih interesov in prijav obrtnikov in podjetnikov, članov OZS bodo ob zaključku obiska organizirana tudi individualna srečanja z raziskovalci, ki bodo potekala po v naprej pripravljenem urniku in glede na prijave v že omenjeni spletni prijavnici. Šlo bo za kratke sestanke in konzultacije s ciljem predstavitve problemov in navezovanjem prvih stikov.

Za udeležbo na dogodku se je potrebno prijaviti že pred samim obiskom , do 26.januarja 2024. Spletna prijavnica je tukaj: Prijava na Odprto fakulteto – dogodku za poslovno mreženje – 1KA | Spletne ankete (arnes.si)

Več o laboratorijih si lahko ogledate tukaj. 

Več o raziskovalnih platformah si lahko ogledate tukaj.

Novice

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri