+386 1 47 71 704 ventil@fs.uni-lj.si

Podelitev nagrad SLO manus na Dnevu inovativnosti 2019

18. septembra, 2019 | Novice

Spoštovani,

vabimo vas na Dan inovativnosti in podelitev nagrad SLO manus 2019.

Manus simbolizira pogum in prizadevanja za raziskovanje novih tehnologij na področju uporabe tribo-polimerov. V podjetju HENNLICH spodbujamo lokalne inovatorje in vsako drugo leto nagrajujemo slovenske ideje za aplikacije, ki delujejo z uporabo tribo-polimerov (ležaji in puše) in so plod drzne ustvarjalnosti ter dajejo presenetljive rezultate.

Podelitev SLO manus 2019 bo v sredo, 25. 9. 2019, ob 11.30, na Brdu pri Kranju in bo potekala v okviru Dneva Inovativnosti.Nagovoru direktorja podjetja Hennlich in predstavnika podjetja Igus bo sledila kratka predstavitev vseh udeležencev in nato razglasitev nagrajencev natečaja SLO manus za leto 2019 ter podelitev plaket in nagrad.

Po končani podelitvi SLO manus vas vabimo, da se udeležite tudi dogodkov Dneva inovativnosti,ki jih organizira GZS, in podelitve priznanj za najboljše slovenske inovatorje. Popoldne bomo skupaj zaključili ob prijetnem druženju na zakuski.

Veselimo se srečanja z vami
Vaš HENNLICH

Novice

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri