+386 1 47 71 704 ventil@fs.uni-lj.si

UI4ToP – Umetna inteligenca pri optimizaciji proizvodnih procesov v tovarnah prihodnosti

13. oktobra, 2021 | Novice

Vabimo vas na izredno zanimiv dogodek z naslovom UI4ToP – Umetna inteligenca pri optimizaciji proizvodnih procesov v tovarnah prihodnosti, ki se bo odvijal 20.10.2021, od 9:00 do 12:00 ure v Digitalnem središču Slovenije- Tehnologija za ljudi, BTC Ljubljana.
Na seminarju bo tekla beseda o uporabi umetne inteligence v proizvodnih procesih. Poskušali bomo osvetliti in demistificirati umetno inteligenco, jo prikazati kot enega od temeljnih gradnikov sodobnih pametnih tovarn za optimizacijo proizvodnje v različnih pogledih; ekološkem, ekonomskem, socialnem, ki omogočajo večjo produktivnost, manjše stroške, večjo ekološko prijaznost in večjo prožnost proizvodnje).

Za navdih bomo prisluhnili nekaj uspešnim primerom uporabe tehnologij umetne inteligence v slovenski industriji, ki v sodelovanju z znanostjo že pogumno gradi tovarne prihodnosti; na okrogli mizi pa kaj menijo govorniki o glavnih izzivih pri uvajanju.

Več o dogodku je podano na povezavi https://www.gzs.si/Dogodki/20-10-2021/ui4top–umetna-inteligenca-pri-optimizaciji-proizvodnih-procesov-v-tovarnah-prihodnosti-, kjer je možna tudi prijava na dogodek.

Vabilo

Novice

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri